Lessen & workshops

Proefles

Je bent altijd welkom om een proefles te komen volgen! De kosten voor een proefles volwassenen zijn € 15,00 waarbij de tweede les die week daarop gratis is. De kosten voor een proefles kinderen zijn € 7,50 waarbij de tweede les die week daarop gratis is.

Als je dan besluit door te gaan met Yoga kun je overgaan op een 10-strippenkaart. Deze strippenkaart voor 10 lessen is 12 weken te gebruiken. Feestdagen en vakanties zijn daarbij niet meegerekend. Als de strippenkaart op is, kun je zelf beslissen of je een nieuwe kaart koopt of niet.

Individuele lessen

Wij bieden ook de mogelijkheid om individuele lessen te volgen. Privé yoga is een hele goede manier om met yoga te beginnen, maar ook om je verder te verdiepen en te ontwikkelen. De lessen worden afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Zo ontwikkel je zelfvertrouwen en krijg je meer plezier in je yogabeoefening.

Soms kan een groepsles best een grote stap voor je zijn. Privélessen helpen je hier op een ontspannen manier overheen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je een keer wat meer ruimte wil voor vragen of liever les hebt waar en wanneer het jou uitkomt. Een andere reden kan zijn dat je gerichte klachten hebt, zoals stress, rugklachten, hypermobiliteit, reumatische klachten, ademhalingsproblemen, hyperventilatie, etc.

Wat de reden ook is, de individuele lessen worden aangepast aan jouw wensen. Bij deze individuele lessen is er voldoende tijd en ruimte om samen op zoek te gaan naar welke bewegingen, oefeningen en houdingen voor je lichaam en voor jou zinvol zijn.

Relax a little,
give life a chance
to flow its own way,
unassisted by your mind and effort.
Stop directing the river’s flow.
– Mooji –

 

Workshops

Workshops voor kleine groepen zoals een vriendinnenuitje of teamuitje

Workshop 1 Yoga & Thee met lekkers

Yogales 75 min

Thee met lekkers bestaande uit:
– Appelcake of kruidkoek met noten
– Thee

Deze workshop heeft een tijdsduur van ongeveer 1,5 uur.

Workshop 2 Yoga & Lunch

Yogales 75 min

Lunch bestaande uit:
– Soep
– Salade
– Koffie/thee

Deze workshop heeft een tijdsduur van ongeveer 2,5 uur.

Workshop 3 Yoga & High Tea

Yogales 75 min

High Tea bestaande uit:
– Heerlijke Yogi Tea of Chai.
– Kleine hartige en zoete hapjes.

Deze workshop heeft een tijdsduur van ongeveer 2,5 uur.

Kleding

Voor alle lessen Yoga is het fijn om makkelijk zittende kleding aan te doen waar je je goed in kunt bewegen. We hebben geen aparte kleedkamer dus als je dit vervelend vindt zorg dan dat je de yogakleren al aan hebt. De les wordt gevolgd op blote voeten. Neem wel iets warms mee om aan te trekken en sokken voor de eindontspanning.

Contact

SCROLL VERDER
SCROLL VERDER